Suurenna fonttiaPienennä fonttia
Eläkeliitto

Pohjois-Savon piiri ry

Kevätmatka Puolaan

 

ELÄKELIITON POHJOIS-SAVON PIIRIN JÄSENMATKA PUOLAAN

 

KRAKOVAAN JA TATRAVUORISTON MAISEMIIN

 

Matka-aika: perjantai 13.4. – tiistai 17.4.2018

 

 

 

 

 

Puola on mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde Euroopan sydämessä ja se houkutteleekin matkailijaa laajalla lomakohteiden kirjolla ja historialla. Puolaan voi matkustaa vuoden jokaisena päivänä, sillä kaupunkilomien lisäksi kesäisin Puolan pohjoisrannikon suuret järvet ja metsäalueet vetävät puoleensa rantalomista ja luonnosta kiinnostuneita matkailijoilta. Talvisin puolestaan vetonaulana on Puolan vuoristoalue, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet etenkin lasketteluun.

 

 

 

Matkamme suuntautuu Puolan entiseen pääkaupunkiin, kauniiseen Krakovaan. Krakova on tunnettu pitkästä ja vaikeasta historiastaan, mutta sen laaja historiallinen keskusta on tästä huolimatta säästynyt täysin toisen maailmansodan tuhoilta. Krakovasta käsin on myös helppo matkata lähialueille ja matkamme aikana käymmekin tutustumassa Tatravuoriston maisemiin Koscieliskan laaksossa ja Unescon maailmanperintöluettelossa olevaan Wieliczkan suolakaivokseen. Ohjelmassa on myös halukkaille lisähintainen retki Auschwitzin keskitysleirimuseoon.

 

TERVETULOA MATKALLE MUKAAN!

 

Matkaohjelma (pidätämme oikeuden muutoksiin)

 

 

 

PERJANTAI 13.4.2018  MATKUSTUSPÄIVÄ

 

Illallinen

 

Kokoontuminen Kuopion lentoasemalle, josta lentomme Helsinkiin lähtee kello 17.45. Helsinkiin laskeudumme kello 18.35, jonka jälkeen siirrymme Krakovan lennon lähtöportille. Lentomme Krakovaan lähtee kello 20.25 ja perille saavumme kello 21.25. Krakovan lentokentällä bussimme ja oppaamme ovat meitä vastassa. Kuljetus *** -tason keskustahotelliimme ja illallinen. 

 

 

LAUANTAI 14.4.2018   KRAKOVA TUTUKSI.

 

 

 

|Aamiainen, illallinen

 

Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan oppaamme johdossa Krakovan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Teemme opastetun kävelykierroksen Krakovassa, vanhan kaupungin alueella ja kuulemme tämän kauniin kaupungin kiinnostavasta historiasta ja vilkkaasta nykypäivästä. Mahdollisuus nauttia keskustorin kahvila- ja ravintolapalveluista.

 

Iltapäivä on vapaata aikaa.

 

 

 

LISÄHINTAINEN RETKI AUSCHWITZIN  KESKITYSLEIRIMUSEOON  HINTA 65 EUR/HLÖ (minimi 20 henkilöä)

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/Arbeit_macht_frei.jpgHalukkaat voivat osallistua lisähintaiselle retkelle Auschwitzin keskitysleirimuseoon. Tutustumme oppaamme johdolla surullisen kuuluisaan Auschwitzin keskitysleirimuseoon, joka kertoo karua kertomaa 2. maailmansodan aikaisista tapahtumista. Retken jälkeen palaamme takaisin hotellille, jonka jälkeen on vapaata aikaa.

 

 

 

Yhteinen illallinen hotellin läheisyydessä. 

 

 

SUNNUNTAI 15.4.2018 RETKI TATRALLE - KOSCIELISKAN LAAKSOON JA WIELICZKAN SUOLAKAIVOKSELLE

 

 

 

|Aamiainen, lounas

 

https://farm8.staticflickr.com/7164/6467348331_90d2894133_o_d.jpgHotellin aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Tatra-vuoristoa ja henkeäsalpaavan kaunista Koscieliskan laaksoa. Teemme retken laaksossa paikallisen oppaamme kanssa, kuulemme vuoristoalueen metsistä ja nautimme virkistävästä vuoristoilmasta ja maisemista. Retken jälkeen käännämme bussin keulan kohti pohjoista ja ihastelemme upeita maisemia, kun matkaamme kohti Wieliczkan suolakaivosta.

 

Vierailemme Wieliczkan suolakaivoksessa, joka on merkitty Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1978. Kaivos on yksi maailman vanhimmista, ja sen erikoisuuksia ovat suolasta rakennetut kappelit taidokkaine suolasta veistettyine koristeineen, patsaineen ja kattokruunuineen. Kaivoksessa käy vuosittain 1,2 miljoonaa vierailijaa. Päivän aikana nautimme yhteisen lounaan.

 

Illalla palaamme takaisin hotellille ja loppuilta on vapaata aikaa. 

 

MAANANTAI 16.4.2018 RISTEILY VEIKSEL JOELLA JA PÄÄTÖSILLALLINEN

 

 

 

|Aamiainen, illallinen

 

Hotellin aamiaisen jälkeen siirrymme jokilaivaan, jolla risteilemme pitkin Veiksel-jokea. Kamerat mukaan! Illalla lähdemme yhdessä kävellen oppaan johdolla kohti paikallisravintolaa, jossa nautimme päätösillallisen.

 

 

TIISTAI.17.4.               KOTIMATKA

 

 

 

|Aamiainen

 

Hotellilla nautitun aamiaisen jälkeen kuljetus lentoasemalle Krakovaan. Lentomme Krakovasta Helsinkiin lähtee kello 10.25. Helsinki-Vantaan lentoasemalle laskeudumme kello 13:15 jonka jälkeen siirrymme Kuopion lennon lähtöportille, josta lento lähtee kello 16:30 ja perille saavumme kello 17.20. Hyvää kotimatkaa!

 

 

 

Matkan hinta:

 

 

 

Jaetussa kahden hengen huoneessa on 1385 EUR/henkilö

 

Yhden hengen huoneen lisämaksu on 190 EUR

 

Lisähintainen retki Auschwitzin keskitysleirimuseoon 65 EUR/henkilö (minimiosallistujamäärä 20 henkeä)

 

 

 

Ryhmäkoko

 

Minimi 20 henkilöä, maksimi 35 henkeä. 

 

 

 

Lennot

 

 

 

Perjantai 13.4.2018

 

 

 

AY370 KUO 17:45 – HEL 18:30 (45min)

 

AY1163 HEL 20:25 – KRK 21:25 (2t 00min)

 

 

 

Tiistai 17.4.2018

 

 

 

AY1162 KRK 10:25 HEL 13:15 (1t 50min)

 

AY369 HEL 16:30 KUO 17:20 (50min)

 

 

 

Majoitus

 

 

 

Rooms - ibis Krakow CentrumIbis Krakow Centrum***

 

 

 

ul. Syrokomli 2 30-105 Krakow Poland

 

http://www.accorhotels.com/gb/hotel-3710-ibis-krakow-centrum/index.shtml

 

 

 

Mukava 3* hotelli Krakovan keskustassa, tarjoaa 175 modernia huonetta, joissa kaikki mukavuudet, kylpyhuone, SAT-TV, ilmastointi sekä langaton nettiyhteys.

 

Hotellissa myös mukava ravintola ja baari. Kaikki keskustan nähtävyyden lyhyen kävelyetäisyyden päässä. 

 

 

 

 

 

Matkakohde                                   Puola

 

Matkan ajankohta                          13. – 17. huhtikuuta 2018

 

Matkan kokonaishinta                   1385 € / hlö, kun ryhmässä on minimi 20 lähtijää

 

 

 

Matkan hintaan sisältyy                

 

 

 

-      Finnairin edestakaiset lennot Kuopio – Helsinki – Krakova turistiluokassa lentoveroineen

 

-      majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa aamiaisineen

 

-      kohteessa retkillä ja kuljetuksilla suomenkielisen ammattioppaan

 

-      ohjelman mukaiset kuljetukset

 

-      ohjelman mukaiset ateriat: 3 x illallista ja 1 X lounasta, ruokajuomana 2 kaatoa talon viiniä / olutta ja vesi

 

-      matkaohjelman mukaiset retket sisäänpääsyineen

 

-      Eläkeliiton edustajan mukanaolon matkanjohtajana koko matkan ajan

 

 

 

Lisämaksusta              

 

 

 

-      Auswitchin retki 65 € / henkilö, ilmoittautumiset matkavarauksen yhteydessä

 

-      yhden hengen huone 230€ / henkilö, ilman huonekaveria matkustavan tulee varata yhden hengen huone

 

-      ennakkoon varatut istumapaikat lennoille

 

-      muut palvelut

 

 

 

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

 

 

 

Varaukset                      Olemme varanneet 35 hengen ryhmälle lennot ja majoitukset ohjelman mukaisesti.

 

 

 

Ilmoittautumiset             Kon-Tiki Toursin toimistoon 9.2.2018

 

mennessä.

 

Puhelimitse numeroon 09-466 300

 

Sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi

 

Verkkokaupassa www.kontiki.fi

 

Maksuehto                     Ennakkomaksu 300 € / hlö, 7 vrk varauksesta, verkkokaupassa varattaessa varauksen yhteydessä.

 

Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = eräpäivällä 2.3.2018 

                 

 

Hinnat perustuvat 23.5.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20 hlöä-

 

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

 

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

Sähköpostitse/puhelimitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

 

Mikäli asiakas pystyy vastaanottamaan laskut sähköpostilla saa hän linkin jonka kautta laskut voi maksaa ilman palvelumaksua.

 

 

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan ennakkolaskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 


Vastaan mielelläni lisäkysymyksiinne.

 

 

 

Ystävällisin terveisin,

 

 

 

Minna Peltonen

 

Myyntipäällikkö

 

Ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours

 

Fredrikinkatu 25 a 10, (2.krs), 00120 Helsinki

 

Tel. +358 45 124 2005 tai +358 9 466 300

 

minna@kontiki.fi

 

 

 

www.kontiki.fi

 

 

 

 

Trio Travelsin liiketoiminta on siirtynyt 1.2.2017 Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n omistukseen, mutta toiminta jatkuu entisellään Trion tuotemerkillä. Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. 

 

 

 

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa.  Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Seniori-ryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme.  Kon-Tiki palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.